Varför Fredopolis Tours?

 

BARA FREDOPOLIS kan erbjuda dig TRUE MYKONOS NATTLIV erfarenhet.

 

Staden Mykonos byggdes på ett sådant sätt att förvirra och förvirra plundrande pirater som försökte plundra Mykonians. Alla som har besökt ön vet att om du tar en promenad genom Mykonos, någon gång, du kommer säkert att hitta dig själv förlorade. Detta kan betraktas som en tid att utforska och vara äventyrlig, men när du vill festa och komma till rätta "platser att vara" i Mykonos, du kan aldrig komma dit! Låt Fredopolis Tours guidar dig genom labyrinten som är Mykonos stad. Slösa inte din dyrbara semester tid går förlorad, använda den klokt och låta experterna ta dig dit du behöver vara.

 

När du är en del av Fredopolis flock får du särskild behandling från alla världsberömda klubbar och barer som vi besöker. Det kommer aldrig att bli en väntan att få i, det kommer aldrig att bli en cover avgift, och varje ny klubb hälsar varje Fredopolis tur medlem med antingen enastående dryck special eller en gratis soppa består av sin herre mixologists. Du kommer att ha kul med människor från hela världen som har rest till Mykonos så att de kan festa med dig!

 

Vi älskar att festa och vi gör det 7 dagar i veckan. Gå med i en grupp på Fredopolis Tours och träffa nya och intressanta människor från hela världen som är där för att ha kul och festa i de översta platserna i den världsberömda ön Mykonos, Grekland. Detta är platsen att se och synas. Boka en klubbturné med Fredopolis, och du kommer att följa fotspåren av bästa "en lista" kändisar som har setts festa häcken av sig på de platser som vi kommer att ta dig.

 

Här är några av de kända personer som har festat i Mykonos:

 

Kardashians
Sofia Vergara
brad pitt
Russell Crow
Linsay Lohan
Angelina Jolie
tom Cruise
Alessandra Ambrosio
Robert De Niro
John Travolta
shakira
Naomi Campbell
Tom Hanks
Katy Perry
Johnny Depp
P Diddy
madonna
Paris Hilton
Harrison Ford
Sarah Jessica Parker
Michael Jordan
Cristiano Ronaldo