Vad du kan förvänta

 

Vi kommer att träffas på första plats som kommer att vara antingen vid den gamla hamnen i Mykonos eller nära Fabrika taxi / buss Square i Mykonos Town på 6:45 där du kommer att checka in och få en möjlighet att mingla och lära känna människorna som kommer att vara i vår grupp. Det kommer att finnas en chill vibe och vi kommer att njuta av några aptitretare och cocktails som vi förbereder oss för den bästa kvällen någonsin. När alla har anlänt, och vi är alla mår bra, kommer vi att börja promenader genom pittoreska gator och landmärken i Mykonos stad, förbi de berömda väderkvarnar och hisnande Little Venice. Vi föreslår att du tar en kamera eftersom det kommer att finnas gott om minnesvärda fototillfällen som du kan ladda upp till vår webbplats.

 

Som natten fortskrider, så kommer vibe och energi av fläckarna vi besöker. Vi kommer att gå igenom Mykonos labyrint labyrint av smala, vitkalkade gator och befinner oss vid 3-4 berömda Mykonos klubbar, barer, pubar och hot spots som kommer att behandla Fredopolis gruppen med full VIP-service. Det är problemfri och kommer att få dig förbi några rader, täcka avgifter eller problem av något slag. De kommer att ta hand om dig i den berömda Mykonos gästfrihet tradition. Om du bara inte kan få dig att lämna någon av de fantastiska platser på turnén, är du alltid fri att stanna så länge du vill, eller på nytt få ansluta oss senare.

 

Efter turnén är över, kan du också gärna att spåra dina steg tillbaka till någon av dina favoritplatser vi besökte och festa till gryningen! När de ser dig att ha på sig en Fredopolis Tours Armband, kommer de alltid att behandla dig rätt.